Blog

tipy a novinky na blogu

Martin Riegel

Podzimní sklizeň UNO novinek

Vážení přátelé dobrého jídla, sklizeň sezónního ovoce a zeleniny u nás vrcholí, ale my jsme se mezi zavařováním a konzervováním rozhodli naservírovat vám naši úrodu novinek okořeněnou pozvánkami na zajímavé akce, které pro vás na podzim chystáme. Tak pojďme na to.

NOVÁ IDENTITA

Na co se moc těšíme, je spuštění nových webových stránek restaurace a penzionu. Na těch se stále ještě pracuje, ale takovým malým předkrmem nové identity je naše nové logo, pod kterým od nynějška budeme vystupovat. Doufáme, že se vám líbí.

GARDEN FOOD FESTIVAL, 3.-4.září 2016

Skvělé jídlo, nejlepší kuchaři a to vše pod širým zlínským nebem. Tam přece nemůžeme chybět. A už teď pilujeme naše festivalové menu tak, abyste si od našeho festivalového stánku odnesli výjimečný gastronomický zážitek. A na jaké speciality se můžete těšit?

    • Tian z lilku a cukety plněný šlehaným kozím sýrem, rajčatový salátek
    • Terinka z uzeného kolene, hruškové chutney se šafránem
    • Pastrami Black Angus, čočkový salát, celerové pyré, hořčičné semínko
    • M&M – maracuja, meruňky, máta, med

Firemní školení

Týden foie gras, 13. – 15. 10. 2016

Co se vybaví vám, když se řekne „foie gras“? Neodolatelná jatýrka? Francie? Delikátní chuť? Jídlo králů? Ať už si právě představujete cokoliv, už teď vám slibujeme, že u nás v UNU Vám druhý říjnový týden naservírujeme tuto delikatesu tak, abyste si jako králové připadali.

Degustační večer v podzimních tónech, 28. – 29. 10. 2016

Podzim je úžasné roční období, které hraje nejen úžasnými barvami, ale servíruje nám chutné suroviny. A toho musíme využít. Proto chystáme podzimní symfonii chutí, kterou pro vás rozehrajeme v pěti chodech v rámci dalšího degustačního večera. Sledujte naši Facebook stránku, abyste si mohli rezervovat své místo.

Svatomartinské slavnosti, 11. – 12. 11. 2016

„Na svatého Martina, kouřívá se z komína.“ U nás se rozhodně kouřit z komína bude, protože pro vás budeme o svatomartinském víkendu péct a připravovat husí speciality že by ani Svatý Martin neodolal.