tipy a novinky na blogu
Moravia Food Festival 2014 – Kroměříž
Cílem a myšlenkou festivalu je představit a prezentovat špičkové podniky vybraných měst se kterými se návštěvníci mohou setkat v jednom městě pod jednou střechou.
Na tomto festivalu budou mít návštěvníci možnost ochutnat degustační předkrmy, polévky, hlavní chody a dezerty,
ale především chřest s čímkoli (toto zadání je pro všechny zúčastněné PODMÍNKOU).
Součástí akce bude bohatý doprovodný program a soutěž o nejchutnější chřest na jakýkoliv způsob. Můžete se těšit na vaření s legendárním hokejovým brankářem Romanem Čechmánkem. Dále cooking show s Václavem Formanem a Radimem Procházkou a šéfkuchařem Radimem Sahánkem (Unilever). Voňavé grilování Vám představí Filip Janda z Radničního sklípku v Kroměříži. Bude pro Vás také připraven bar s míchanými nápoji, ústřičný a rybí bar, pochutnat si budete moci na lahodném pivu z Pivovaru Čechmánek a zazpívat si s cimbálovou muzikou Víti Klabačky. Podrobný rozpis akce naleznete na www.festivaljidla.cz.
Vše doplní stánky s alkoholickými i nealkoholickými nápoji, tyto stánky zajišťuje organizátor akce.
Festival bude probíhat v časech:
v pátek od 16.00 do 22.00 hodin, sobotu od 11.00 do 22.00 hodin a v neděli od 11.00 do 16.00 hod.
Systém plateb u stánků bude řešen formou denárů (jeden denár = 25,- Kč) tak, aby se kuchaři mohli věnovat svému umění a nemuseli se zaobírat financemi.
Návštěvník festivalu obdrží denáry po zaplacení vstupu na festival ve výši 330,- Kč (pátek a neděle) a ve výši 370,- (sobota) přičemž obdrží set plastových příborů a 10ks denárů.
Dále se budou denáry prodávat na dvou prodejních místech v areálu hotelu vždy po 10ks.
Denáry nejsou vratné!
Více informací na telefonním čísle 724 505 655