Blog

tipy a novinky na blogu

Martin Riegel

VŠECHNY BARVY A CHUTĚ PODZIMU V UNO

Podzim. To jsou barvy. To je podvečerní mlha. Dlouhé večery. Ale také sklizeň a úžasné suroviny.

A právě tyto dobroty nás na podzimu baví nejvíce. Přijďte se přesvědčit sami, jaké kombinace z těchto podzimních darů je možné na talíři vykouzlit a jaké variace podzimních jídel naši skvělí kuchaři dokáží připravit.

podzimní degustace

 

 

 

Podzimní degustační „blues“ u nás rozehrajeme v pátek 24. listopadu 2017 a na talíř vám přitančí 5 chodů, ve kterých se vám budeme snažit představit tradiční barvy a chutě podzimu v netradičním podání.

A na co se můžete těšit?

  • Mušle sv. Jakuba, vodnice, citronový tymián
  • Květák s uzeným pstruhem a žampiony
  • Kachní prso, růžičková kapusta, angrešt, dýně
  • Vepřový bok, celer, kaštany, jablko
  • Tvaroh, švestky, vlašské ořechy

Své místo si zamluvte nejlépe hned a to buď na 17:00, 19:00 nebo 20:00 a to na tel. 775 662 980 nebo na emailu restaurace@penzionuno.cz.

Cena za celé podzimní menu včetně párování s víny je 1200 Kč (samostatně pak za 750 Kč).

Těšíme se na vás!